Såning af blomsterstriber / vild med vilje

Østjysk Have- og Skovservice har stor erfaring med såning af blomsterstriber med forskellige frøblandinger.

Såning af blomsterstriber / vild med vilje kan være et godt alternativ til en stor plæne. Det kan være i en boligforening eller i et erhvervsområde, hvor der samtidigt opnås en reduktion af vedligehold og græsslåning. Såning af blomsterstriber kan udføres direkte i den eksisterende græsplæne. Alternativt kan græstørven fjernes først, for et mere græsfrit resultat. 

Østjysk Have- og Skovservice tilbyder således at nedgrave trampoliner hos private, virksomheder og offentlige institutioner i områderne omkring Aarhus, Risskov, Højbjerg og Skanderborg. Fra min base i Hørret har jeg let adgang til motorveje og kommer hurtigt ud til dig, uanset hvor du befinder dig i det østjyske.​

Kontakt Østjysk Have- og Skovservice

Ingen opgave er for stor eller lille for mig. Lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig. Fortæl mig lidt om din Have- eller Skovopgave herunder og jeg vender retur til dig.​

 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 20 års erfaring

Pålidelig og ansvarlig

God rådgivning og vejledning

Få et udeareal der gavner natur og dyreliv

Der er en stærk signalværdi i tiltag, der gavner naturen, samtidig med at et areal med en blomsterblanding er en smuk og dekorativ måde at bryde en stor plæne på. Såning af blomsterstriber / vild med vilje kan udføres i mange forskellige former og variationer og er til gavn for en lang række insekter og fugle.

Afhængigt af dine ønsker og behov kan der til såning af blomsterstriber vælges en frøblanding, som tilgodeser henholdsvis insekter, fugle eller markvildtet som råvildt, kronvildt, dåvildt og harer. Blomsterstriberne er således ikke alene smukke at se på, men også til gavn for insekter og dyreliv.

Jeg tilbyder naturligvis rådgivning og vejledning i forbindelse med såning af blomsterstriber / vild med vilje, afhængigt af dine ønsker og behov.

Kontakt mig og få mere information om såning af blomsterstriber

​Jeg tilbyder såning af blomsterstriber / vild med vilje til boligforeninger, virksomheder og private i områderne omkring Aarhus, Risskov, Højbjerg og Skanderborg. Fra min base i Hørret har jeg let adgang til motorveje og kommer hurtigt ud til dig, uanset hvor du befinder dig i det østjyske.

Østjysk Have- og Skovservice
​v/Kasper Moesgaard Jensen

Hørret Byvej 27, 8320 Mårslet

38571745

white-facebook-circle-fill

Alle former for Have- og Skovservice samt vildtpleje tilbydes.

Jeg glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med din have- og skovopgave.