Nedgravning af trampolin

Østjysk Have- og Skovservice tilbyder nedgravning af trampolin med stor erfaring og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Nedgravning af trampolin kan være en uoverskuelig opgave at udføre manuelt. Jeg har stor erfaring med at nedgrave trampoliner og udfører opgaven med minigraver og dumper, begge på bælter. Jeg kan medbringe køreplader for bedst muligt at beskytte den eksisterende belægning. Desuden varetager jeg gerne bortskaffelsen af den overskydende jord i forbindelse med nedgravning af trampolin. Eksisterende beplantning, buske, bede eller lignende fjernes også, hvis der i stedet ønskes nedgravning af trampolin.

Østjysk Have- og Skovservice tilbyder således at nedgrave trampoliner hos private, virksomheder og offentlige institutioner i områderne omkring Aarhus, Risskov, Højbjerg og Skanderborg. Fra min base i Hørret har jeg let adgang til motorveje og kommer hurtigt ud til dig, uanset hvor du befinder dig i det østjyske.​

Jeg tilbyder blandt andet også træfældning.

Kontakt Østjysk Have- og Skovservice

Ingen opgave er for stor eller lille for mig. Lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig. Fortæl mig lidt om din Have- eller Skovopgave herunder og jeg vender retur til dig.​

 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 20 års erfaring

Pålidelig og ansvarlig

God rådgivning og vejledning

Hvorfor vælge at få nedgravet en trampolin?

  • En nedgravet trampolin er knap så dominerende i haven. Børnenes leg harmonerer således fint med forældrenes ønske om en æstetisk smuk og stilren have.
  • Der er mulighed for at få trampolinen tilpasset terrænet. Er du i tvivl, om din have er egnet til nedgravning af trampolin, så tøv ikke med at kontakte mig.
  • Findes som Inground (typisk 15-20 cm ben) og Flatgrount (plan med plænen) i flere varianter.
  • Jeg rådgiver gerne omkring valget og placering af din trampolin til nedgravning.

Hvad koster nedgravning af trampolin?

Prisen på nedgravning af trampolin kan variere lidt afhængigt flere faktorer. Adgangsforholdene til haven, afstand fra fortov til placeringen og mulig eksisterende beplantning.

Østjysk Have- og Skovservice har stor erfaring med at nedgrave trampoliner gennem flere år, og jeg er yderst konkurrencedygtig.

Jeg rådgiver gerne omkring valget og placering af din trampolin til nedgravning.

Kontakt mig hvis jeg skal hjælpe med nedgravning af trampolin.

Østjysk Have- og Skovservice
​v/Kasper Moesgaard Jensen

Hørret Byvej 27, 8320 Mårslet

38571745

white-facebook-circle-fill

Alle former for Have- og Skovservice samt vildtpleje tilbydes.

Jeg glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med din have- og skovopgave.