Have- og anlægsarbejde

Alle former for havearbejde tilbydes:

  • Fast vedligeholdelse
  • Belægning
  • Hækklipning
  • Beskæring
  • Græsslåning
  • Kultivering
  • Lugning
  • Træfældning
  • Fjernelse af haveaffald

Ring og hør nærmere!

Græsslåning

Pleje af græsarealer for virksomheder og private.

Hestefolde og lignende slåes.

Ring og hør nærmere

Havetraktor

Vil du nyde men ikke yde? Har du på den ene eller anden måde udfordringer med at holde haven, eller mangler du bare tiden tid det? Så kan en havemand, måske med en aftale om fast vedligeholdelse, være en god ide. Om det er en engangsydelse eller en fast vedligeholdelse, er det er vigtigt for os, at vi altid har en god dialog med kunderne inden opgaven udføres. Nogle kunder ønsker en “ friseret have” og andre ønsker et mere naturlig præg. Hos Østjysk Have- og Skovservice udfører vi alle former for gartner- eller haveopgaver. Husk at alle former for haveservice er fradragsberettiget.

Østjysk Have- og Skovservice er centralt beliggende i Østjylland, syd for Aarhus i naturskønne Hørret ved Mårslet. Vi har let adgange til motorveje og større indfaldsveje til / fra Aarhus. Afstanden er således ingen hindring for os. Vi kan vi tilbyde en lang række af ydelser, både havearbejde, træfældning / skovarbejde og rådgivning eller opgaver vedrørende vildtpleje. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Hos Østjysk Have- og Skovservice foregår alle former for træfældning / skovarbejde med motorsav eller buskrydder. På den måde skåner du naturen og undgår grimme og dybe spor efter tunge maskiner. Det kan være en stor beslutning at fælde et gammelt træ i haven. Vi yder gerne rådgivning i den forbindelse. Træfældning er ikke så dyrt som du regner med. Du kan lade os stå for hele opgaven med fældning og fjernelse af træ og grenaffald. Alternativt kan du spare penge ved selv at stå for bortskaffelse og oprydning.

Hos Østjysk Have- og Skovservice tilbyder vi vildtpleje. Vildtpleje dækker over mange opgaver og det er kun din fantasi der sætter grænsen. Vildtpleje kan være, at skabe en lysning i skoven hvor dyrene kan finde føde og læ. Det kan også være, at lægge spor ind i skoven som kan øge dine chancer på jagt og give vildtet mulighed for at tørre efter uvejr.

Vi glæder os til at høre fra dig!